HGV (Teška teretna vozila)
CIAK TRUCK PROFI akumulatori posebno su dizajnirani za najekstremnija cestovna vozila, koja osim što prevoze maksimalne dopuštene težine za kretanje po javnim putovima, često su i jedini dom vozačima. CIAK TRUCK PROFI tehnološki je dizajniran za duboka pražnjenja do 80% ukupnog kapaciteta što ga čini jedinstvenim proizvodom u ponudi za ovu vrstu vozila. Velika upotreba van serijskih potrošača CIAK TRUCK PROFI akumulatorima ne predstavljaju problem čak i kod povećanog vremena stajanja vozila. Najveća prednost ovog akumulatora je u broju ciklusa nadopunjavanja, koji je 3 puta veći nego kod standardne tehnologije. Također to je i jedini akumulator koji korisnicima pruža čak 30% veću iskoristivost nazivnog kapaciteta. CIAK TRUCK PROFI pruža izuzetnu pokretačku snagu kao i izdržljivost potrebnu za duge vožnje i čestu upotrebu potrošača dok je vozilo bez rada pogonskog agregata.

Dostavna vozila
Vozila koja su učestalo u zaustavljanju i pokretanju trebaju izuzetno pouzdan akumulator. CIAK TRUCK akumulator prepoznat je od takvih zahtjevnih korisnika i dokazano omogućuje pouzdano napajanje tijekom cijelog životnog vijeka, manje zastoja u radu a ujedno i manje nezadovoljnih korisnika njihovih usluga. Idealna tehnologija ugrađena u CIAK TRUCK akumulatore prilagođena je značajnoj upotrebi energije i učestalim kratkim relacijama, te pruža znatno bolje performanse kod povećanog broja ciklusa punjenja i pražnjenja od drugih akumulatora na tržištu.

Građevinski strojevi
Građevinski strojevi izloženi su teškim uvjetima rada, neobičnom okruženju i radu u najtežim vremenskim uvjetima. CIAK Truck akumulatori imaju visoku startnu struju uz položene testove rada u najtežim uvjetima u kombinaciji s izvanrednom otpornošću. Posebno su dizajnirani za otpor na vibracije i s posebnom zaštitom od istjecanja elektrolita (kiseline) ili mogućnosti prestanka rada u trenucima najvećih potrebe za energijom. CIAK Truck akumulatori u potpunosti su nepropusni na vanjske utjecaje poput vode, prašine ili neke druge elemente, koji bi mogli prodrijeti u unutrašnjost akumulatora i na taj ga način trajno ošteti.