CIAK TRUCK PROFI
CIAK TRUCK PROFI akumulatori posebno su dizajnirani za najekstremnija cestovna vozila, koja osim što prevoze maksimalne dopuštene težine za kretanje po javnim putovima, često su i jedini dom vozačima. CIAK TRUCK PROFI tehnološki je dizajniran za duboka pražnjenja do 80% ukupnog kapaciteta što ga čini jedinstvenim proizvodom u ponudi za ovu vrstu vozila. Velika upotreba van serijskih potrošača CIAK TRUCK PROFI akumulatorima ne predstavljaju problem čak i kod povećanog vremena stajanja vozila. Najveća prednost ovog akumulatora je u broju ciklusa nadopunjavanja, koji je 3 puta veći nego kod standardne tehnologije. Također to je i jedini akumulator koji korisnicima pruža čak 30% veću iskoristivost nazivnog kapaciteta. CIAK TRUCK PROFI pruža izuzetnu pokretačku snagu kao i izdržljivost potrebnu za duge vožnje i čestu upotrebu potrošača dok je vozilo bez rada pogonskog agregata.

CIAK TRUCK HEAVY DUTY
Akumulatori za komercijalna i teretna vozila te industrijska vozila kombinacija su visoke izdržljivosti i s izuzetno pouzdanim učinkom upotrebe. Akumulatori Heavy Duty s tehnologijom za naknadno održavanje idealni su za vozila s nižim potrebama napajanja i alternativnog dodatnog izvora energije. Idealan je za kipere, buldožere, mini autobuse i traktore. Njegova isprobana hibridna tehnologija omogućuje odlične performanse uz vrlo visoke rezerve napajanja. Njegova provjerena kvaliteta i ključna ulaganja u unapređenje kvalitete i otpornost na ekstremne uvjete rada ( prašina, česta paljenja i gašenja, ekstremne vibracije ) čine ga idealnim odabirom za ovu vrstu vozila.

CIAK TRUCK SUPER HEAVY DUTY
Akumulator koji posjeduje sve prednosti CIAK TRUCK HEAVY DUTY linije s dodatkom da je ovdje tehnologija izrade otišla jedan korak dalje i omogućila da ovaj akumulator nakon ugradnje ne zahtijeva održavanje (Maintenance Free). Ulaskom ove tehnologije u masovnu primjenu na kamionima, kombi vozilima, autobusima, vatrogasnim vozilima ili građevinskim strojevima, osnovana namjena smanjenja troška po jedinici vozila je maksimalno postignuta. Prvenstveno je CIAK TRUCK SUPER HEAVY DUTY namijenjen za vozila koja rade prijevoze na duge rute uz rijetko vraćanje u bazu i zahtijevaju što manje održavanje i rijetko kontroliranje tijekom eksploatacijskog perioda. Primjenom labirintskog poklopca bez klasičnih čepova vodene pare koje se kondenziraju prilikom upotrebe akumulatora sve se vraćaju natrag u akumulator. Ovaj postupak omogućuje gotovo nikakav gubitak tekućine iz akumulatora. Također, labirintski poklopac omogućuje i značajnije naginjanje akumulatora u odnosu na standardni akumulator. Kao dodatno osiguranje akumulatori sadrže otvor za odzračivanje, a osigurani su i od stvaranja plamena u unutrašnjosti akumulatora. Ova tehnologija SMF omogućuje korištenje čitavog prostora unutrašnjosti akumulatora. To ujedno i onemogućuje nakupljanje taloga ispod elektroda. Također ovom tehnologijom se postiže punjenje akumulatora većom količinom kiselinske otopine (elektrolita) što direktno utječe na smanjivanje korozije otkrivenih olovnih kolektora.