CIAK TRUCK HEAVY DUTY
Akumulatori za komercijalna i teretna vozila te industrijska vozila kombinacija su visoke izdržljivosti i s izuzetno pouzdanim učinkom upotrebe. Akumulatori Heavy Duty s tehnologijom za naknadno održavanje idealni su za vozila s nižim potrebama napajanja i alternativnog dodatnog izvora energije.

Idealan je za kipere, buldožere, mini autobuse i traktore. Njegova isprobana hibridna tehnologija omogućuje odlične performanse uz vrlo visoke rezerve napajanja. Njegova provjerena kvaliteta i ključna ulaganja u unapređenje kvalitete i otpornost na ekstremne uvjete rada ( prašina, česta paljenja i gašenja, ekstremne vibracije ) čine ga idealnim odabirom za ovu vrstu vozila.

CIAK TRUCK EFB
EFB linija akumulatora je inovativno riješenje za najekstremniju upotrebu u gospodarskim vozilima koja su, osim što prevoze maksimalne dopuštene težine za kretanje po javnim putovima, često i jedini dom vozačima. CIAK TRUCK EFB je akumulator specijalno dizajniran za kamione EURO5 i EURO6 generacije, koji zahtijevaju puno više od same startne struje. Vozila su opremljena raznim elektronskim pomagalima koji crpe energiju iz akumulatora.

Tehnologija kamionskih EFB akumulatora pruža izvrsnu cikličku sposobnost, do 3x veći broj ciklusa od konvecionalnih akumulatora, te se mogu prazniti do 80% nazivnog kapaciteta. Zahvaljujući svojoj tehnologiji akumulatori su iznimno otporni na vibracije, u potpunosti su bez održavanja ( nema potrebe za dolijevanjem destilirane vode), te su samim time pogodni za smještaj iza zadnje osovine gdje su podvrgnuti ekstremnim vibracijama.