CIAK STARTER linijom, tvrtka C.I.A.K. inovativni je lider u ponudi akumulatora već 20 godina. Predvodnici smo uvođenja akumulatora na tržište koji ne zahtijevaju nikakvo naknadno dodatno održavanje nakon ugradnje na vaše vozilo. Tada pionir ove tehnologije, danas je to dio standardne ponude većine ozbiljnih proizvođača akumulatora. Već tad je tvrtka C.I.A.K. svojim vizionarskim pogledom u budućnost svakom korisniku dovela inovativnu tehnologiju u njihova vozila s savršenim omjerom uloženog i dobivenog.
CIAK STARTER u svim modelima akumulatora za osobni program vozila u potpunosti je proizveden s tehnologijom koja ne zahtijeva nikakvo održavanje nakon ugradnje u vozilo ( Maintenance Free). Osim toga svi CIAK STARTER akumulatori kapacitetom, isporukom startne snage kao i dimenzijama zadovoljavaju 99% proizvedenih vozila na svijetu i stoga znak na svakom CIAK STARTER akumulatoru – MATCHING O.E. QUALITY (istovjetan originalno ugrađenom) doista to i jest.

Rešetka
Najinovativniji dio svakog CIAK STARTER akumulatora. Posebno dizajnirana za savršen protok struje pritom omogućavajući nizak otpor i vrhunsku provodljivost. Tehnologija koja omogućuje CIAK STARTER akumulatoru brže nadopunjavanje i lakši prihvat energije u ekstremnom korištenju. U trenucima najveće potrebe za startom vašeg vozila CIAK STARTER raspolaže s najvećim vrijednostima struje hladnog starta bez obzira na kapacitet. Rešetka ugrađena u svaki CIAK STARTER akumulator čvršća je od konkurentnih za 66% i znatno otpornija na koroziju. Mnogi akumulatori na tržištu još uvijek se proizvode zastarjelom tehnologijom izrade rešetke koja može uzrokovati prerani kvar ili neoptimalni izvor energije u svakom trenutku korištenja. CIAK STARTER koristi tehnologiju rešetke koja u svakom dobu korištenja bez utjecaja na vanjske uvjete ili vrijeme kroz koje se koristi uvijek daje maksimalne i iste specifikacije proizvoda.


Tehničke informacije

Tip adaptera