CIAK STARTER MOTO – TRADICIONALNA I PROVJERENA TEHNOLOGIJA
Najprodavaniji i najčešće odabran moto akumulator je CIAK STARTER MOTO linije. Proizvod je to tradicionalne i provjerene tehnologije s tekućim elektrolitom popularno još nazivanim – akumulator s održavanjem. Nositelj je epiteta pouzdanosti, idealnog isporučitelja snage starta u bilo kojem trenutku i u bilo kojoj situaciji. Testiran u najekstremnijim uvjetima, korišten u raznim vozilima ove vrste i uvijek ostaje dosljedan isporučiti izvanrednu snagu. Akumulatori CIAK Starter MOTO imaju 33 modela i možete biti sigurni da među njima postoji onaj koji u potpunosti zadovoljava vaše potrebe za ovom vrstom alternativnog izvora energije kako za vaš motocikl, tako i za skuter, ATV ili bilo koje drugo vozilo ovog tipa.PUNJENJE CIAK STARTER MOTO AKUMULATORA S ODRŽAVANJEM

Uklanjanje čepova
Potrebno je ukloniti sve čepove s poklopca akumulatora odvijanjem ili jednostavnim povlačenjem – obavezno ih sačuvati za kasniju upotrebu.

Uklanjanje poklopca ventila
Obvezatno uklanjanje poklopca ventila za odušak prije punjenja elektrolitom.

Priprema boce s kiselinom
Odrežite sami vrh mlaznice uz vođenje brige da vam ostane dio tijela mlaznice (cca 10 mm) kako biste na nju mogli postaviti cjevčicu za punjenje.

Postavljanje cjevčice na mlaznicu
Cjevčicu ugurati maksimalno na preostali dio mlaznice kako ne bi elektrolit izlazio sa strane prilikom punjenja.

Punjenje akumulatora elektrolitom
Pažljivo ulijte elektrolit u akumulator u svaku komoru, vodeći brigu da su sve ravnomjerno pune do oznake „max“ koja se nalazi na naljepnici.

Postavljanje čepova
Obavezno vratiti originalne čepove akumulatora u svaki otvor, pritom maksimalno paziti da svaki čep bude potpuno do kraja utisnut u otvor kako bi se spriječilo istjecanje elektrolita.