CIAK STARTER AGM START–STOP
Prvi proizvod proizveden većim dijelom od sirovina koje tvrtka C.I.A.K. d.o.o. isporučuje proizvođačima akumulatora iz svojih proizvodnih procesa suvremenog Centra za Reciklažu, gdje se vrši proizvodnja olova i iz plastične sirovine koju također tvrtka C.I.A.K. d.o.o. reciklira i prerađuje te ponovno vraća u proces za proizvodnju kutija za akumulatore. CIAK STARTER AGM START-STOP proizveden je najsuvremenijom tehnologijom u proizvodnji akumulatora pod nazivom AGM (Absorbed Glass Matt). Tehnologijom AGM postiže se maksimalan učinak akumulatora i stalno iskorištenje rešetke u njenom apsolutnom kapacitetu i iskorištenju njene površine na svim dijelovima istom razinom potrošnje, bez mogućnosti sulfatizacije ili raslojavanja elektrolita.

CIAK STARTER EFB START–STOP
CIAK STARTER EFB – akumulatori namijenjeni vozilima sa osnovnom START – STOP funkcijom , najčešće su to vozila bez sustava regenerativnog kočenja ( tzv. KERS sustav ). CIAK STARTER EFB akumulatori su proizvedeni najvećim dijelom od sirovina koje tvrtka C.I.A.K. isporučuje proizvođačima akumulatora iz svojih proizvodnih procesa Centra za Reciklažu. CIAK STARTER EFB akumulatori su proizvedeni u skladu sa normama i certifikatima za prvo ugradnju, što znači da CIAK STARTER EFB akumulatori kvalitetom odgovaraju kvaliteti prvougradnje za ovakva vozila.

CIAK STARTER
Akumulator koji kvalitetom predvodi klasu standardnih akumulatora s tehnologijom bez održavanja. Akumulator koji se istih tehnoloških performansi nalazi u svakom proizvedenom automobilu na svijetu. Širokim rasponom različitih modela ovaj akumulator pokriva potrebe 99% svih proizvedenih automobila i može svojom tehnologijom zadovoljiti i najzahtjevnije uvjete korištenja. Kombinacijom visoke izdržljivosti i iznimno pouzdanog radnog učinka, te MF tehnologijom (Maintenance Free – bez održavanja) CIAK STARTER akumulator znatno smanjuje troškove stvarajući korisniku idealan omjer uloženog i dobivenog.

CIAK STARTER ASIA
S tržišnom globalizacijom posljednjih dvadeset godina širom svijeta uz tradicionalne Europske marke automobila na našem tržištu sve više udjela u voznom parku imaju vozila koja stižu s azijskog kontinenta. CIAK STARTER ASIA modeli posebno su tehnološki i dimenzijski proizvedeni i prilagođenim vozilima koji zahtijevaju ovakvu vrstu akumulatora. Rasponom od 35 Ah do 100 Ah s prilagođenim posebnostima i tehnološkim zahtjevima proizvođača automobila i u ASIA klasi CIAK STARTER se još jednom smješta u sam vrh svjetske ponude.