CIAK SOLAR – DEEP CYCLE BATTERY FOR SOLAR SYSTEMS
Kao ekološki orijentirana tvrtka, C.I.A.K. prepoznao je potrebu za stabilnim izvorom energije koji se koristi u sustavima obnovljivih izvora energije. Korištenje solarnog sustava zahtijeva pouzdano skladištenje energije u baterijama, što je dobro poznato korisnicima koji su imali prekid napajanja zbog kvara baterije. Baterije za solarnu primjenu imaju specifičnu tehnologiju koja osigurava veliki broj ciklusa pod različitim dubinama pražnjenja.

CIAK SOLAR akumulator koristi vlasničku formulu paste koja osigurava sigurnu i pouzdanu pohranu energije tijekom korištenja. Paleta modela obuhvaća samostojeće sustave, kao i sustave vezane uz mrežu.

CIAK SOLAR savršen je izbor za profesionalce koji traže bateriju visoke tehnologije u razumnom cjenovnom rangu, sa širokim izborom kapaciteta i tehnologija. S nadolazećim širenjem najnovijeg AGM asortimana, CIAK SOLAR pokrivat će sve vaše potrebe kapacitetima od 40Ah do 300Ah.

CIAK SOLAR – tekući elektrolit
CIAK SOLAR akumulator koristi tehnologiju koja osigurava sigurno i pouzdano skladištenje energije tijekom korištenja. Paleta modela obuhvaća off-grid sustave, kao i hibridne on-grid sustave.CIAK SOLAR savršen je izbor za profesionalce koji traže bateriju visoke tehnologije u razumnom cjenovnom rangu, sa širokim izborom kapaciteta i tehnologija.

CIAK SOLAR – AGM
CIAK SOLAR akumulator koristi tehnologiju koja osigurava sigurno i pouzdano skladištenje energije tijekom korištenja. Paleta modela obuhvaća off-grid sustave, kao i hibridne on-grid sustave. CIAK SOLAR savršen je izbor za profesionalce koji traže bateriju visoke tehnologije u razumnom cjenovnom rangu, sa širokim izborom kapaciteta i tehnologija. AGM tehnologija pruža visoku sigurnost i pouzdanost, mogu se montirati u bilo kojem položaju bez straha od istjecanja elektrolita , i u potpunosti su bez održavanja

CIAK INDUSTRIAL – GEL
Baterije bez održavanja s gelom u samoj strukturi akumulatora. Takva konstrukcija omogućuje bateriji izvanredna ciklička svojstva, najbolja u usporedbi sa svim tehnologijama. CIAK INDUSTRIAL GEL baterije predstavljaju prvi izbor za namjene gdje je broj ciklusa punjenja i pražnjenja izuzetno bitan. Kod CIAK INDUSTRIAL GEL baterija nema mogućnosti istjecanja elektrolita čak i u slučajevima u kojima bi se kod standardnih akumulatora oštetilo kučište. Maksimalno sigurna uporaba u aplikacijama gdje se baterije često trebaju stavljati u nedovoljno ventilirane prostore (kabine plovila i kampera). CIAK INDUSTRIAL GEL baterije mogu se ugraditi u doslovno bilo kojem položaju (osim naopako) bez ikakve opasnosti. Robusna konstrukcija akumulatora pruža sigurnost u rukovanju kao i pri korištenju. Pogodni su za sve visokozahtjevne aplikacije od strojeva za čišćenje, visinskih platformi, plovila, kampera.