CIAK LITHIUM EXTREME – 100% ČISTE ENERGIJE
Budućnost je počela primjenom Litijskih akumulatora u automobilskoj i moto industriji. C.I.A.K. odgovara odmah na taj izazov i u suradnji s najvećim proizvođačem litijskih baterija na svijetu kreće u razvoj i proizvodnju akumulatora budućnosti. Među pionirima ove sofisticirane i vrlo napredne tehnologije C.I.A.K. izlazi na tržište s ponudom ovih iznad prosječnih akumulatora s neograničenom primjenom na svim motociklima, ATV vozilima, skuterima i drugim vozilima koji koriste ovakvu vrstu akumulatora.

Osnova ovog akumulatora je primjena litija kao nositelja izvora energije. Osim što ima trostruko duži vijek trajanja od tradicionalnog olovnog akumulatora isto tako je i trostruko lakši.

Idealni su za ekstremnu primjenu u vozilima koja sudjeluju na utrkama bilo koje vrste, za sve povremene korisnike trkaćih staza, avanturiste ili one koji žele uštedjeti na težini, a pritom odmah i na potrošnji goriva. Također su prikladni za primjenu kod tuniranih vozila, prerada (streetfighter, caferacer, custom made) ili za svakodnevni motocikl gdje vlasnik želi duže vrijeme zaboraviti na održavanje, nadopunjavanje i brigu za akumulator u periodu ne korištenja ovakvih vrsta vozila.

Mogućnosti ugradnje CIAK LITHIUM EXTREME akumulatora je bez ograničenja. To je čista energija u 100% značenju te riječi i ovo je najidealniji akumulator za sve uvjete korištenja. Odabirom CIAK LITHIUM EXTREME akumulatora – odabrali ste budućnost.

CIAK Lithium Extreme stiže direktno u ponudu nakon testiranja sa svjetskih Grand Prix staza, Dakarskog Rally-a i Pikes Peak uspinjanja. Korišten je i prilikom treninga za najekstremniju utrku na svijetu Isle of Man gdje je dokazao izuzetnu otpornost na vibracije,  produženu trajnost odnosno vijek upotrebe  i pritom izdržao najekstremnije zahtjeve najsuvremenijih motocikala.