CIAK STARTER MOTO AGM
Ekstremna upotreba CIAK STARTER MOTO AGM akumulatora se podrazumijeva. Prednost ovog akumulatora je tehnologija AGM (Absorbed glass mat) koja omogućuje upotrebu bez održavanja. Time se smanjuju troškovi odlaska u servis i naknadno održavanje te onemogućuje istjecanje elektrolita (kiseline) iz kućišta bez obzira na mjesto ili poziciju ugradnje. Materijal upijajuće staklene vune (AGM – Absorbed glass mat) omogućava dvostruko veću stabilnost nego kod uobičajenih akumulatora s tekućim elektrolitom što produžuje životni vijek akumulatora. Ovom tehnologijom CIAK Starter Moto AGM akumulator pruža znatno veći kapacitet, nego tradicionalni akumulatori istih dimenzija. Upijeni elektrolit zadržava se ravnomjerno na svakoj mrežici i tako se postiže smanjenje unutrašnjeg otpora, ubrzava se punjenje i poboljšava isporuka energije. CIAK STARTER MOTO AGM razvijen je za motocikle visokih performansi s povećanom potrebom za energijom, ali i za najjednostavniji motocikl za svakodnevnu upotrebu.

CIAK STARTER MOTO
Naš najprodavaniji proizvod iz moto asortimana je snažan, dugotrajan i vrlo pouzdan akumulator. Pritom je vrlo ekonomičan, jednostavan i praktičan za ugradnju. Ovaj akumulator ima pouzdanu snagu starta i kontinuiranu isporuku energije. Testiranjem u najtežim uvjetima i upotrebom na različitim modelima motocikala za razne namjene, ovaj akumulator uvijek jednako i pouzdano odrađuje sve nametnute zahtjeve. Savršen je za motocikle starijih godišta ili za novije motocikle koji nemaju povećan broj potrošača. CIAK STARTER MOTO idealan je za skutere, quadove, Jet-ski vozila. Tehnologija ovog akumulatora omogućuje jednostavno formiranje i stavljanje u pogon. Svi CIAK STARTER MOTO akumulatori isporučuju se s pripadajućom kiselinom. Dugogodišnjim testiranjima postignuta je robusna konstrukcija otporna na vibracije bez obzira vozite li na teškim terenima, po snijegu ili na valovima.

CIAK STARTER LITHIUM EXTREME
KRALJEVSKA KLASA AKUMULATORA ZA MOTOCIKLE
Najnovija je moto baterija s litij tehnologijom. Primarno je namijenjena korisnicima motocikala koji često posjećuju trkaće staze svih vrsta i onima koji žele na svojem motociklu uštedjeti na težini. Litijski moto akumulator je 63% lakši od prosječnog moto akumulatora. Podjednako su namijenjeni i za svaki motocikl čiji vlasnik želi imati idealnu opskrbu energijom u svakom trenutku i u svakoj primjeni. Savršena je opcija za motocikle s izuzetno puno potrošača ( grijane ručke, radio, hladnjaci u putnim kovčezima, dodatna svijetla, ride by wire tehnologija i dr. ) CIAK Lithium Extreme – idealan je pokretač i isporučitelj energije i za ATV vozila i Jet Ski plovila, a zbog svojih tehnoloških karakteristika moguće ga je ugraditi bilo gdje i u bilo koju poziciju koju pred njega postavljaju proizvođači vozila.
LION power by CIAK – Kraljevska klasa